viernes, junio 25, 2010

Nau Côclea: XVIII Festival de Noves Músiques

(estracte de l'entrada publicada a http://www.naucoclea.com)

XVIII Festival de Noves Músiques

26 juny_18 juliol

Improvisar? Consigna de jazz, de poesia, de cant, d’interacció electrònica. Improvisar en música és comunicació, conversa i aventura: se sap on es comença però mai on es pot acabar.
Aquest any us oferim una edició del Festival plena d’improvisacions acústiques i electròniques: amb els instruments, l’electricitat, la veu, el moviment, el silenci, l’arquitectura i les màquines. De l’artifici a la natura, de l’electrònica a l’espai, desenes de músics interactuen amb els recursos arquitectònics, el paisatge sonor i l’arquitectura de la Nau Côclea, en una atmosfera de fresca, festa, comunicació i participació.

Dissabte 26 de juny 19 h.
Festa de la Campana
Inauguració del campanar de la Nau Côclea i del Festival Música13
Llorenç Barber, campaner
Amb Martí Ruiz, campaner, Big Bang Valona de Sant Pol, Companyia de la Font del Vi, Cor País Meu, Anna Subirana, Tres de Xauxa, Ramon Manent, Marc Egea, Ada Vilaró, Xavier Maristany, Laboratori d’Art Sonor de la UB i els poetes Carles Hac Mor, Ester Xargay, Blanca Garí, Salvador Giralt, Anna Aguilar-Amat, Marta Darder, Clara Garí i molts més…

La Nau Côclea inaugura un campanar i convida músics, poetes i cantaires a celebrar-ho. Una vetllada on tothom està convidat a fer la seva aportació.

No hay comentarios: