sábado, febrero 05, 2011

La història Baschet continua

Gener 2010


Martí Ruids viatja amb François Baschet a París. Durant l'estada a l'històric taller de la Rue de Jean Beauvais, perfilen el pla de treball per a la catalogació -projecte en procés amb Uli i Ana Zinke- de tota l'obra dels germans Baschet, pares de l'escultura sonora, ambiental, participativa, inclusiva. La convivència amb l'esperit i la filosofia alegre i col.labortativa de'n François són una experiència d'un valor incalculable, que conjuntament amb la tesi de Ruids sobre les aportacions i aplicacions acústiques de Baschet per a l'escultura sonora, vertebraran el nou Taller d'Escultura Sonora de Laboratori d'Art Sonor de la Facultat de Belles Arts.
Els mesos vinents tindrem una gran activitat, amb una nova exposició Baschet al Múseu de la Música de Barcelona, i el procés de consolidació de la xarxa de col.laboradors amb qui els germans Baschet han treballat durant més de cinquanta anys.

L'entusiasme, el suport i els consells que François Baschet manifesta per l'Orquestra Ramadera Estocàstica faran de ben segur que el nostre petit projecte ramader guanyi en qualitat sonora
i creixi en esperit, sentint-nos honorats pel vincle amb la major font d'inspiració viva de la història! Estem de sort!

No hay comentarios: